2018-02-08 09:00

Göteborgs Innebandyförbund söker Distriktlagsledare

 

Vill du vara med och förädla distriktets innebandyungdomar?
Nu söker Göteborgs Innebandyförbund fyra distriktlagsledare som bland annat ska leda spelare födda 2003 mot Distriktlags-SM som spelas januari 2020.

Vi söker dig som trivs med att arbeta med ungdomar och vill vara en del av deras utveckling både som innebandyspelare och i deras tid som växande ungdom. Vi vill att du har en innebandybakgrund; som spelare, ledare eller på annat sätt är eller har varit aktivt innebandyengagerad.

Vi ser att du är en lyhörd, samarbetsvillig och flexibel person och att du har en positiv attityd i såväl kommunikation och som i ditt sätt att vara.  Vi sätter god kommunikation som en viktig del i detta arbete. Du kommer att ha kontakt med såväl ledare och spelare som att jobba tätt med ansvarig personal på GIBFs kansli.
Vi sätter också stort värde på att du ska ha ett föredömligt och pedagogiskt ledarskap i ditt sätt att leda innebandyungdomar.

Distriktlagsverksamheten för spelare födda 2003 drar igång under hösten 2018 med en uppstartande nomineringssamling 22-23 september. Det stora jobbet gör du sedan under säsongen då du genom kontakt med klubblagsledare och aktiv scouting av spelare, skapar dig en bild av distriktets spelare för att kunna kalla till samlingar under våren 2019.


Är du intresserad?

Mejla till micke@gibf.se eller ulf@gibf.se och berätta lite om dig själv, dina erfarenheter och den kompetens du har inom innebandyn samt eventuella utbildningar och/eller annat som kan vara av intresse.


Vi vill ha din ansökan senast den 31 mars 2018.

  Foto: Christofer Axelsson