Spelarutveckling - Innebandy.se

KONTAKTA OSS:

e-post: gastrikland@innebandy.se

tel: 073-431 12 51 (Roger)

alt: 076-813 00 01 (Jakob)

alt: 076-803 99 00 (Alexander)

alt: 070-147 14 90 (Oscar)

Domartel: 070-659 54 87
Spelarutveckling

Stort tack för en fantastiskt rolig och lärorik säsong 17/18. Vi är mycket stolta över säsongen och vill härmed skicka ut lite mer information om vad som händer just nu.

Nu tar vi sommarlov men innan vi går in i en ny, spännande och otrolig häftig säsong så är det faktiskt en hel del som händer. I Innebandy Gästrikland 18/19 är det också mycket häftiga saker runt hörnet bl.a. Ett extremt inspirerande och roligt distriktslag-SM som spelas i Gästrikland. Ett av de största evenemangen vi har inom innebandyn kommer alltså gå av stapeln i Gästrikland, är det inte fantastiskt? Även Champions Cup kommer spelas i Gävle säsongen 18/19, då världens absolut bästa spelare och lag besöker oss. Där kommer vinnaren av mästerskapet i Sverige, Finland, Tjeckien och Schweiz göra upp om att bli Europamästare. Vem vet, kanske är Summer Camp stjärnorna på plats då också? Vi är redan exalterade och längtan är stor efter att dra igång ännu en säsong innan den här ens har hunnit tagit slut. Här nedan kommer lite mer grundligare information om vad som kommer att ske i distriktet fram till och även under sommaren som gäller att hålla koll på och inte missa.

Vad händer nu då?

  • Under den brinnande veckan är det full fart i flera arenor runt om i stan där det spelas och skall utses DM-vinnare i distriktet. För mer information om vart och vilka matcher som spelas under veckan så gå in på länken nedan så finner ni spelprogram och resultat. Det kommer spelas otroligt roliga och tuffa matcher både på juniorsidan men även på seniorsidan.

 

  • Nästa tisdag, alltså den 17/4 så kommer vi hålla ett stort konvent för röda ledare med föreläsning av herrlandslaget förbundskapten Mikael Hill. Detta är öppet för alla, såsom spelare, ledare och föräldrar att komma och lyssna, komma med synpunkter och åsikter angående vårat spelarutbildningsprogram. Vi lägger stor vikt att få ta del av det för att kunna utvecklas och ta nya steg och nå nya höjder med programmet kommande säsonger. Vi kommer att presentera Spelarutbildningen nästkommande året, så se till att vara med och påverka. Förbundskaptenen Mikael Hill kommer att prata om ledarskap och nycklar i ett lagbygge, det får ni inte missa. Adress och plats för kvällen är Teknikparken 18.00 – HÖRSALEN – Nobelvägen. Ingen föranmälan krävs.

 

  • Den 14/5 bjuder vi likt förra året bjuda in till en testdag inför kommande säsong. Det gäller för 02–03 kullen och testerna kommer gå av stapeln uppe på Gavlehov. Se till att ta chansen att komma och testa dina värden och se hur du ligger till. Detta kommer vara till stor vikt inför nästkommande säsong och dess atletiska träning. För att anmäla er till detta så går ni in via länken nedan. Syftet är att fortsätta kunna mäta vår verksamhet via testvärden vilket inkluderar att samla in datavärden på spelare inför hösten. Detta är en stor och viktig del i utformningen av verksamheten för grupp C som sedan kommer krönas med att spela Distriktslags SM på hemmaplan. Gävle 3–6 Jan 2019. I dagsläget är detta den enda planerade dagen under våren 2018 den 14/5. Hela anmälan för nästa säsongs spelarutbildning beräknas komma ut i juni. För er 01-or som har tyckt att denna säsong var fantastisk, kommer vi erbjuda plats för er också, under säsongen 2018/2019. Mer info om det kommer också.

 

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 2018-05-01 - Anmälan till testdagen görs här

  • Summer Camp 2018 - 7-10 augusti. Förra årets stora succé är tillbaka, i år ett ännu större och roligare läger. Nu kan vi, stolt bjuda in till den andra upplagan av Gästriklands Innebandyförbunds Summercamp. Förra året blev Summer Camp en riktig braksuccé med 110 anmälda spelare, nu tar vi sikte högre och kan dessutom erbjuda spelare från andra distrikt att medverka. I år flyttas lägret till augusti för att ha möjligheten att ta emot FLER deltagare och erbjuda MER glädje och delaktighet. Nytt är dessutom att lägret förlängs med ytterligare en dag! Kom och upplev fyra (4) härliga och lärorika dagar med oss och några av Gästriklands största profiler och ledare. Mer information om lägret och dagarna finner ni nedan via länken. Missa inte at anmäla er så fort som möjligt och ta chansen att uppleva några av sommarens roliga dagar med oss.

 

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 2018-06-30 - Anmälan till Summer Camp görs här