2017-09-21 13:11

Inbjudan till stor integrationskonferens


”Svensk Innebandy och Integration -  Nu tar vi nästa steg”

Svenska Innebandyförbundets vision är Folksporten för alla – Alltid. Vi har nu under drygt ett års tid arbetat med vårt integrationsarbete ”Idrott – en väg till bättre integration” och vill nu ta nästa steg i vårt arbete. Kartläggningen är klar och medvetenheten i vårt avlånga land har blivit större.

Vi bjuder nu in till en ny nationell konferens där vårt fortsatta arbete presenteras, där vi får möjlighet till erfarenhetsutbyte och inte minst diskutera nya metoder/verktyg.

Konferensen kommer hållas i Stockholm och ni får också möjlighet att lyssna på en inspirerande föreläsning, få information om Svensk Innebandys samarbeten med olika andra aktörer, delta i gruppdiskussioner, bli inspirerade av andra verksamheter och dela med er av er egen verksamhet.

Målet med konferensen är att ni ska komma hem med nya idéer, flera verktyg och bli ännu mer motiverade oavsett var ni befinner er i integrationsarbetet. Således vänder vi oss till er som har pågående integrationsarbete eller håller på att planera ett eller bara är intresserad av Svensk Innebandys integrationsarbete.

Konferensen är kostnadsfri, men ni ansvarar själva för eventuella resekostnader.

Plats:
Quality Hotel Globe, Stockholm
Dag: Torsdagen den 26 oktober
Tid: 09.30 till 16.00

Frågor och anmälan görs till filip.johansson@innebandy.se senast den 26 september.
Ange namn, e-postadress och organisation vid anmälan.