2011-09-26 14:30

Se Sirius-Falun på webben

På måndagskvällen möts Sirius och Falun i SSL. Matchen sänds i webb-tv på Svenska Spels hemsida med start klockan 19.00. Trots att serien bara har kommit till omgång 2 är matchen viktig för bägge lagen i kampen om slutspelsplatserna.

Falun är knapp favorit inför kvällens match. Falun ger 2,05 gånger pengarna medan oddset för Siriusseger ligger på 2,25.Nyförvärvet Peter Berlin gjorde ett mål i sin SSL-debut mot Storvreta i torsdags. Nu ställs han mot Faluns Alexander Carlström om vem som gör flest mål i Svenska Spels head-to-head-spel.
Foto: Bildbyrån.

 
– Det är en viktig match i jakten kring slutspelstrecket, säger Svenska Spels oddssättare Stefan Edberg.

– I Sirius ska man ikväll se upp med hypersnabbe yrvädret Peter Berlin, ny från Uppsala i år. I Falun vill vi se Rasmus Enström fortsätta att leverera, en av svensk innebandyns största artister. I unge Faluforwarden Alexander Rudd har vi också en av svensk innebandys största talanger, berättar Edberg vidare.

Det är helt kostnadsfritt att ta del av sändningen. Det enda som krävs för att kunna se matchen är att ha ett registrerat spelkonto hos Svenska Spel på svenskaspel.se.

Se matchen kl. 19.00 på www.svenskaspel.se/innebandy

Läs mer: www.innebandy.se/ssl

Författare: Klas Pettersson