2010-09-20 11:03

Säsongens första tv-match

På måndagen blir det innebandy i TV4 Sport för första gången den här säsongen. Först ut blir matchen Falun-AIK, i en säsong som innebär vissa förändringar i rutan.

Som vi har berättat tidigare är Conny Vesterlund ny expert i TV4 Sport, vilket är en av de större nyheterna.

– Sedan har vi även en ny bildproducent i Mats Bodlund, berättar Micael Fasth som är redaktör för innebandysändningarna i TV4,

Den huvudsakliga kameravinkeln från långsidan är något som infördes i grundserien i våras, några matcher innan slutspelet startade. Däremot kan den nye bildproducenten ge tittarna ytterligare en ny känsla i bildarbetet den här säsongen.
 
 

Falun-AIK blir säsongens första tv-match. Foto: Bildbyrån.

  
En annan märkbar förändring är att studion har tagits bort och det blir kommentatorn Patric Skoglund som hälsar välkommen till sändningarna.

Just inför måndagens inledande tv-match blir det extra mycket material före matchstart. Sändningen startar 19.05 och matchen startar 19.30.

– Vi har fått lite extratid, så det blir annorlunda idag jämfört med fortsättningen. Det blir en mix av intervjuer som vi gjorde på Hovet i lördags. Både legender och nu aktiva spelare säger vad de tror om den kommande säsongen, berättar Fasth. 

Läs mer:
Säsongens alla tv-matcher


Författare: Klas Pettersson