Kristoffersson aktuell för landslaget - Innebandy.se
2009-09-18 13:42

Kristoffersson aktuell för landslaget

Sara Kristoffersson kan vara på väg tillbaka till landslaget avslöjar Radiosporten. Falunforwarden och förbundskaptenen Jan-Erik Vaara har rett ut tidigare tveksamheter.

Sara Kristofferssons frånvaro från landslaget en tid har rört upp känslor. Men nu har det kommit en öppning.

– Jag och Sara är numera överens om ordningen på prioriterandet av sitt elitidrottande, och när vi nu är överens om den delen så är hon aktuell för landslaget, berättar Jan-Erik Vaara för Radiosporten.

Det var Kristoffersson som tog initiativet till dialogen.

– Det var jag som ringde upp och ville förklara mig, berättar Sara som tackade nej till landslaget och sedan dess hållits utanför landslagstruppen.

– Då hade vi lite folk och många skador i Falun, och jag var sliten eftersom vi spelade på så kort om folk. Då kändes det rätt att välja Falun framför landslaget men så här i efterhand så kanske det inte var rätt. Det är klart man vill spela i landslaget men sedan förstår jag Vaaras reaktion eftersom han vill ha spelare som verkligen vill spela i landslaget. 

 

Sara Kristoffersson är landslagsaktuell igen. Foto: Bildbyrån.


Men även om Kristoffersson och Vaara numera huserar på samma frekvens så tar Sara inte för givet att hon kommer att bli uttagen i landslaget.

– Vi får se vad som sker i framtiden och nu börjar vi om på noll, säger hon.

Lyssna på Sara Kristoffersson och Jan-Erik Vaara på Radiosporten 


Författare: Jonas Gustavsson