Flera lag söker revansch - Innebandy.se
2009-09-25 14:20

Flera lag söker revansch

Elitserien startade upp med dubbelmöten förra helgen, och flera lag fick med sig två raka förluster i baken. Nu är det dags för revansch.


Stina Näktergal och hennes Örnsköldsvik är poänglösa.
Foto: Bildbyrån
.

Värst gick det för nykomlingen Lockerud som släppte in 25 mål på två matcher. Men även Örnsköldsvik, som siktar mot slutspel, fick uppleva två raka förluster och ställs i helgen mot favoriten Iksu.

– Nu gäller det att knyta näven och verkligen visa att vi på allvar vill utmana topplagen under 60 minuter, säger assisterande tränaren Johan Hydling till Örnsköldsviks hemsida.

Samma sak lär gälla för Dalen, Täby, Huddinge och Karlstad (som dock bara spelat en match) som alla står på noll poäng. Samtliga nollpoängare, förutom Täby, spelar på hemmaplan i helgen.

En av omgångens hetaste matcher är stockholmsderbyt mellan Huddinge och Balrog, men också Pixbos bortamatch mot topptippade Rönnby väntas bli en tuff kamp. Rönnby har liksom Karlstad bara spelat en match så här långt.

– En av säsongens svåraste bortamatcher, vi måste spela på vår högsta nivå för att ta poäng med oss hem, säger tränaren Jan-Inge Forsberg till Pixbos hemsida inför mötet.

2009-09-25   
Lockerud - Karlstad

2009-09-26   
Rönnby - Pixbo

2009-09-27   
KAIS Mora - Falun
Örnsköldsvik - IKSU 
Huddinge - Balrog 
Endre - Täby 

2009-09-28   
Dalen - Skellefteå

Intervju med Liisa Kokkonen, Endre
Följ matcherna via livematch


Författare: Jonas Gustavsson