Biljettsläpp till SM-finalerna - Innebandy.se
2009-09-22 14:49

Biljettsläpp till SM-finalerna

Säsongens hetaste innebandybiljetter släpps nu fredag till SM-finalerna i innebandy i Globen den 17 april.


3 DAGAR
TILL
BILJETTSLÄPP
SM-FINAL 2010

SJ har ensamrätt att sälja biljetterna den första månaden.

– Genom att köpa finalbiljetten hos SJ så kan man även köpa en tågresa till finalen i Stockholm från 49 kronor enkel resa, oavsett var i landet man reser ifrån, säger Nina Hornewall, försäljningsdirektör på SJ.

SM-finalerna i innebandy, och Globen, har blivit en stor innebandyfest och för många en självklarhet att avsluta säsongen med. Förra säsongens arrangemang drog återigen en stor publik, då hela 10 112 åskådare såg Balrog besegra Falun i damfinalen och 14 024 åskådare bevittnade när AIK slog Warberg.

Biljetterna till de bästa finalplatserna såldes slut flera månader innan finalen spelades. Nu har SJ ensamrätt att under den först månaden sälja de bästa biljetterna på parkett och läktare A, samt stora delar av läktare B. Dessa biljetter säljs exklusivt via SJ på www.sj.se/upplevelser, 0771 -75 75 75 och SJ Resebutiker.

Även denna gång räknar arrangören Svensk Elitinnebandy med att biljetterna kommer att ha en rykande åtgång.

Damfinalen spelas 12.30 och herrfinalen spelas 15.30. Som vanligt kommer alla de stora innebandytillverkarna att vara på plats i Globens foajéer för att visa upp nyheter och sortiment.