2016-10-04 23:22

Inbjudan till Tävlingskongress 4 december 2016


Så här såg det ut på Tävlingskongressen i december 2014. Foto: Calle Ström

Svensk Innebandy inbjuder distriktsförbunden och föreningar som tillhör av SIBF administrerade serier till Tävlingskongress 4 december 2016.

Tävlingskongressen är på Nordic C Hotel, Stockholm klockan 14-17.

Tävlingskongressens syfte är att behandla tävlings- och regelfrågor. Kongressen ska också fastställa tävlingsbestämmelserna för kommande säsong.

Alla handlingar, motioner och förslag kommer att skickas till berörda parter senast 4 november. Då kan även fullmakterna för ombud registreras.

Svenska Innebandyförbundet sköter resebokningen till Tävlingskongressen för distriktsförbunden. Bokning av resa sker via katrin.bellander@innebandy.se. Resor ska senast vara beställda 7 november. Vid beställning, uppge Tävlingskongress, SDF, namn, avreseort/tid, mailadress och mobiltelefonnummer.

Resor som inte bokas via resebokningen eller inte bokats inom den angivna tiden tar SIBF inte ansvar för. Resa för extraperson går även bra att beställa via resebokningen, kostnaden kommer då att faktureras SDF:t. Resorna kommer att bokas med billigaste resealternativ och är inte ombokningsbara. Vid resa med egen bil utgår ersättning med 18.50 kr/mil.   

Önskas boende i samband med tävlingskongressen så har SIBF reserverat rum på möteshotellet. Kostnaden kommer att faktureras SDF:t. Den som önskar nyttja hotellbokningen uppger det vid resebokningen.