2013-10-25 16:45

Vem brinner i din förening?

Torsdagen den 27 februari direktsänds Eldsjälsgalan i TV4, en gala där idrottens ledare och föreningar hyllas. Nominera innebandyns eldsjälar i kategorierna Årets Ledare, Årets Unga Ledare och Årets Förening – din förening kan få 100 000 kr!

Nu kan du nominera de personer i din innebandyförening som verkligen förtjänar att lyftas fram och hyllas för deras uppoffrande och osjälviska arbete. Allt från att vara den som ställer upp att stå i kafeterian varje helg till den som varit drivande i att bygga upp ett nytt lag som ledare. Det går bra att nominera personer som varit nominerade tidigare år, igen.

Förhoppningsvis får någon/några av innebandyns eldsjälar eller föreningar gå upp på scen och ta emot folkets jubel den 27 februari.

eldsjalsgalan.se kan du fram till den 1 november nominera dina eldsjälar i kategorierna Årets Ledare, Årets Unga Ledare och Årets Förening.

Läs mer:
Eldsjalsgalan.se

Nytt för i år är att 10 föreningar får dela på titeln Årets Förening. Dessutom får varje förening då också 100 000 kronor. Det enda du behöver göra för att din förening ska få ära och berömmelse (samt titel och pengar, förstås) är att nominera den till Årets Förening.


Författare: Daniel Karlsson