2012-10-31 09:23

SIBF söker en produktionsassistent

Svensk Innebandy tar ett steg mot framtidens idrottsorganisation. Vi håller på med den största omorganisationen sedan starten 1981. Vi är idag 30 medarbetare på förbundskontoret i Solna och våra satellitkontor i Umeå, Göteborg och Jönköping.  I Solna sitter 24 medarbetare. Till den nya organisationen söker vi en produktionsassistent.

Svensk innebandy verkar i en värld av kontinuerliga förändringar och positiva utmaningar. Vi behöver fortsätta utvecklingen av vår organisation, stärka vårt varumärke, öka intäkterna samt fortsätta arbetet med den framtida inriktningen på vår verksamhet.

I detta arbete blir du som produktionsassistent en viktig spelare. Du är med och ser till att våra samarbetspartners får ut det som avtalats i form av rättigheter. Det sker i nära samarbete såväl med våra partners som med våra distrikt och föreningar. Du kommer att ha kontakt med våra elitföreningar och landslagsspelare.

Vi har årligen ett tiotal arrangemang av olika slag där du kommer att arbeta med olika former av materialframtagning och annat praktiskt arbete. Du kommer på egen hand ta fram olika material där vi tror att kunskaper i t ex Photoshop och InDesign är bra att ha.

I den interna organisationen är du mottagare av beställningar av t ex grafiskt material och/eller profilprodukter. Det är helt enkelt du som ser till att det händer.
Du gillar fart och fläkt. Du är med där något händer. Denna roll spänner sig vitt ifrån att ena stunden representera svensk innebandy mot samarbetspartners till att i nästa stund arbeta praktiskt med materialframtagning. Du är givetvis serviceinriktad mot våra samarbetspartners men inser också vikten av att hålla en hög service internt.

Du ska vara strukturerad och ha god ordning. Du har en utbildning som motsvarar arbetsuppgifterna, gärna erfarenhet av marknadsföring och/eller eventarbete. Vi tror att det är en stor fördel om du är intresserad av idrott/innebandy.

Vi är en platt organisation där stort ansvar ligger på respektive medarbetare. Du kommer att ingå i många olika projekt och grupper, bl a Arrangemangsgruppen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning i sex månader. Arbetsplatsen är på förbundskansliet i Solna. Arbetstiden är dagtid, men kvälls- och helgarbete förekommer i tjänsten. Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns. Vi arbetar aktivt med jämställdhet och likabehandling är en självklarhet.

Din ansökan ska innehålla en presentation av dig själv, CV, löneanspråk och information om när du är tillgänglig. Vi tar endast emot ansökningar via e-post: jobb@innebandy.se. Märk din ansökan ”Produktionsassistent”.

Din ansökan ska vara oss tillhanda via e-post senast 2012-11-04. Urval och intervjuer sker fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson: Magnus Fantenberg, personalchef, magnus.fantenberg@innebandy.se, 08-514 274 04.