2012-10-25 13:00

Erreá Svensk Innebandys nya klädsponsor – här är VM-tröjan

Svensk Innebandy har gjort klart med en ny klädsponsor. Det är det italienska företaget Erreá som kommer att förse landslagen med utrustning under det kommande året.

Erreá är ett italienskt företag som startades 1988 i Parma av Angelo Gandolfi. Redan från början låg deras fokus på en hög kvalité och leveranssäkerhet. Detta har fått företaget att växa enormt och de är idag en av Europas ledande leverantörer av sportkläder.

Avtalet mellan Svensk Innebandy och Erreá sträcker sig över säsongen 2012/2013 och täcker såväl U19- som seniorlandslagens match- och träningskläder. Debuten för de nya kläderna sker 2 till 4 november då samtliga svenska landslag spelar Euro Floorball Tour.

- Erreá är ett stabilt företag med stor erfarenhet från att göra högkvalitativa idrottskläder som nu vill satsa på innebandy. Självklart ska de göra det tillsammans med det ledande innebandylandet. Det känns otroligt bra att det blir deras snygga matchställ som herrarna ska spela VM i, säger Svenska Innebandyförbundets generalsekreterare Göran Harnesk och fortsätter:

- Den gemensamma ambitionen är att vi tillsammans med Erreá ska utvärdera samarbetet efter säsongen för att se om ett längre samarbete är att förorda.


Joel Kanebjörk bär Sveriges förstaställ 2012/13 medan Victoria Wikström har på sig andrastället. Foto: perwiklund.se.


Stjärnorna Victoria Wikström och Joel Kanebjörk, som stått modeller, är nöjda med sina nya matchställ.

- Jag gillar kläderna. De har bra passform och känns lite italienskt fotbollsstuk med de här tajtare modellerna. De sitter utefter kroppen men är fortfarande behagliga, säger Joel Kanebjörk.