2011-10-18 10:18

Storvreta hjälpte Jamaica

Jamaica var temat under Storvretas match mot Dalen söndagen den 16 oktober. Ett stort antal klubbor hade samlats in av spelare i Storvretas olika ungdomslag, föräldrar och av de båda Superligalagen Storvreta och Dalen.

Klubborna och annan innebandyutrustning, bland annat bollar, blad och målvaktsskydd, lämnades över till Jason Daye, grundare av innebandyförbundet på Jamaica.


Jason Daye från det jamaicanska förbundet med en del av de klubbor som samlades in i samband med matchen. Foto: Jesper Mattsson

Storvreta riktar ett stort tack till alla som på ett generöst sätt bidrog med den utrustning som nu ska skeppas till Jamaica tillsammans med en donerad innebandysarg. Klubben meddelar att den som fortfarande har en begagnad klubba som inte används kan lämna den till Storvretas kansli fram till den 21 oktober.

I samband med matchen riktade Svenska Innebandyförbundets tävlingschef Anwar Samuelsson ett stort tack till Storvreta för det här initiativet och hoppades att innebandyn nu ska slå rot på Jamaica. Storvretas ordförande Mats Åkerlund sade att föreningen hoppas att det här bara är första steget i ett fortsatt samarbete med innebandyn på Jamaica.

Jamaica är det senaste landet som blivit medlem i IFF.


Författare: Daniel Karlsson