SM-finalbiljetterna släpps via Ticnet - Innebandy.se
2011-10-24 16:55

SM-finalbiljetterna släpps via Ticnet

Tisdagen den 25 oktober kl. 09.00 släpps säsongens absolut mest åtråvärda innebandybiljetter via Ticnet.


Warbergfans under SM-finalen i våras. Foto: Bildbyrån.

Drygt 3000 biljetter till SM-finalerna i innebandy har sålts under de första sex
veckorna som de varit till försäljning. Det är drygt 50 % bättre än samma period
2011.

– Under de sex veckor som vi sålt biljetter exklusivt via sj.se/upplevelser, har biljetterna haft en rykande åtgång! Försäljningen på SJ kommer att fortsätta och vi har aldrig sålt så många biljetter, så tidigt som denna säsong. De som köper biljett via SJ får dessutom tillgång till en lounge på arenan, säger Johan Karlberg,
ledamot i Svensk Elitinnebandys styrelse.

Fjolårets succé för paketlösningar med mat i Percy’s bar och restaurang erbjuds även i år. Det finns möjligheter att avnjuta en grillbuffé mellan matcherna, eller ha ett eget bord på balkongen, där man kan följa dramatiken från arenans bästa platser samtidigt som man äter.

– Malmö Arena erbjuder exceptionella möjligheter att ta en idrottsupplevelse till en helt ny nivå. Det finns dessutom stora möjligheter för föreningarna att anordna sponsorträffar eller en härlig avslutning för sina ledare i slutet av säsongen, säger Erik Nilsson på Svensk Elitinnebandy.

Damfinalen spelas kl. 14.00 och herrfinalen kl. 17.15 den 21 april 2012. Som vanligt kommer alla de stora innebandytillverkarna och andra samarbetspartners att vara på plats som utställare för att visa upp nyheter och sina produkter.

Mer information om SM-finalerna finns på hemsidan www.smfinal.se.

Följ SM-finalerna på www.facebook.se/smfinal och www.twitter.com/sm_final för att ta del av senaste nytt.


Författare: Daniel Karlsson