2011-10-24 13:58

Fler nya på kansliet

Det är inte bara på SIBF:s utvecklingsavdelning som det har skett personalförändringar. Här redovisar vi ytterligare fyra personer som har börjat den senaste tiden.

Sara Berglind, tävlingskonsulent
Sara är 23 år och uppväxt i Kungsbacka. Hon har gått på Hulebäck innebandygymnasium och arbetat som säljare på Scorett. Sara har även läst idrottskonsulentlinjen på Bosön Idrottsfolkhögskola. Hon börjar som tävlingskonsulent den 1 november men har de senaste månaderna arbetat med IDA-support.

Johan Olsson, tävlingskonsulent
Johan är 40 år och uppväxt i Ronneby. Han är civilekonom och systemtekniker med förflutet från både IT-branschen och som controller. Har varit före detta ordförande i Blekinge Innebandyförbund och är grundare av Kallinge Innebandyförening. Före detta förbundsdomare och förbundsdomarobservatör i SIBF samt ledamot av SIBF:s regelgrupp.

Katrin Bellander, resebokare
Katrin är 41 år och uppväxt i Danderyd. Bor numer i Vallentuna med man och tre barn. Har jobbat med diverse rese- och hotellrelaterade arbeten. Innan påbörjad resekonsulttjänst på Ticket affärsresor för elva år sedan, studerade hon på Travel Education Center, med IATA-kompetens som följd. Har även under flera år arbetat som projektkoordinator på översättningsbyrån CBG.

Daniel Karlsson, informatör
Daniel är 26 år och uppväxt i Alingsås. Han har en examen i medie- och kommunikationsvetenskap från Jönköpings Högskola och har tidigare arbetat på bland annat Riksidrottsförbundet och Svenska Badmintonförbundet.


Författare: Daniel Karlsson