2009-10-06 16:01

Newbody ny titelsponsor

Svenska Innebandyförbundet kan idag meddela att det tecknats ett avtal med Newbody. Avtalet innebär att Newbody blir titelsponsor till SIBF Cup som nu byter namn till Newbody Cup.

Cupen arrangeras årligen av Svenska Innebandyförbundet och lockar mer än 400 pojk- och flicklag i åldersklasserna 13-15 år från hela landet. Cupen spelas i två steg och årets upplaga avgörs i FK Arena och Lugnets Sporthall i Falun den 5 – 6 mars.

Svenska Innebandyförbundet är mycket glada över samarbetet med Newbody som med sin verksamhet ger klubbar och föreningar en ekonomisk möjlighet att nå sina mål. Många innebandyklubbar säljer redan idag Newbodys produkter för att finansiera sitt deltagande i cuper och turneringar.

– Med ingånget avtal hoppas vi kunna främja ytterligare spridning av Newbodys koncept bland våra klubbar och föreningar och därmed stärka innebandyns utveckling i stort, säger Svenska Innebandyförbundets marknads- och informationschef Jonas Carlberg.

– Det känns oerhört stort och riktigt spännande att få vara med och utveckla samt främja, en ständigt växande sport som engagerar så många, och i synnerhet unga människor. Innebandyn är den näst största lagidrotten och vi hälsar såväl befintliga som nya lag och föreningar välkomna till cupen, och till Newbody som företag, säger Jan Jildmalm som är avtalsansvarig på Newbody.

Läs mer om Newbody och Newbody Cup