2016-11-29 06:08

Anna Brolin leder TV4-gruppens VM-satsning


Anna Brolin leder TV4-gruppens satsning på VM. Foto: Pressbild

TV4-gruppen storsatsar på VM i Riga som startar på lördag. Alla Sveriges matcher sänds, plus två andra. Och det är profilen Anna Brolin som leder satsningen.
- Jag ser väldigt mycket fram emot att bevaka VM och följa "Sveriges bästa landslag" mot förhoppningsvis ett nytt guld, säger hon. 

På lördag inleds VM i lettiska Riga för herrlandslaget. Premiären spelas mot hemmanationen, och då sänder TV12 live. Den här gången går profilen Anna Brolin in och leder satsningen.

- Jag ser väldigt mycket fram emot att bevaka VM och följa "Sveriges bästa landslag" mot förhoppningsvis ett nytt guld. Det är alltid en ynnest att bevaka mästerskap, att på riktigt nära håll bevittna ny idrottshistoria skrivas och det hoppas vi det gör i svensk favör även den här gången. Jag är jätteglad över att vara en del av TV4:s gedigna innebandy-gäng, säger Anna Brolin.

Redan från start kommer ett reporterteam och kommentatorer vara på plats i Riga. När sedan slutspelet startar blir det även studio.

- Vi hoppas kunna förmedla en så nära känsla som möjligt så tittarna får uppleva mästerskapets dramatik på riktigt nära håll, säger Brolin.

Vad tror du om Sveriges chanser till det tredje raka guldet?
- På pappret så ser Sveriges chanser oerhört bra ut att faktiskt ta ytterligare ett guld. Även om fler nationer kommer ikapp alltmer så får svenskarna leva med att ha favoritskapet på sin sina. Det gäller ju som känt att hantera det största hotet i form av den finska sisun, nu när de är på sin "hemmasida" av Östersjön och allt.  Den stora frågan är hur stor hungern är, både den kollektiva och individuella hos dom som varit med ett tag. 

Se tider för alla matcher här.


Författare: Anton Rosenblad