2015-11-19 14:42

Webbmatcher ökar rejält med nya samarbetet


LiveArena kommer att sända barn-, ungdoms- och seniormatcher. Foto: LiveArena

Svensk Innebandy inleder ett samarbete med LiveArena för att erbjuda landets föreningar att sända sina matcher live på webben.

Den förening som är intresserad att sända barn-, ungdoms- eller seniormatcher får låna sändningsutrustning helt utan kostnad. Föreningen får en egen playsida där alla deras matcher läggs upp och kan ses såväl live som i efterhand. Och alla föreningars matcher och playsidor samlas sedan på portalen LiveArena Innebandy, www.sports.livearena.com.

- Innebandy är en idrott för alla och vi strävar hela tiden efter att göra den mer tillgänglig.
Därför ser vi en fantastisk potential i LiveArena Innebandy som är ett koncept som passar det vi vill åstadkomma, säger Tomas Engholm, ordförande för Svensk Innebandy.

På kort tid har redan ett 50-tal föreningar anslutit sig till tjänsten, fått utbildning, utrustning och kommit igång med sina sändningar.

- LiveArena Innebandy ger våra föreningar en möjlighet att arbeta med sina egna varumärken genom att synas på helt nya sätt. Portalen blir också en tjänst som gör att släktingar och kompisar som inte kan vara på plats på en viss match kan följa den och på så vis visa sitt stöd och sin närvaro, säger Tomas Engholm.

För att få tillgång till alla matcher på LiveArena Innebandy behövs ett abonnemang som kostar 79 kr/månad eller 499 kr/säsong. Just nu kan du testa tjänsten gratis.

- Det är givetvis mycket glädjande att Svensk Innebandy gillar vårt koncept och att vi gemensamt nu försöker skapa bästa möjliga förutsättningar för att tillgängliggöra framför allt svensk barn- och ungdomsinnebandy över internet, säger Michael Knutas, produktchef på LiveArena Sports.

Är din förening intresserad att sända sina matcher? Kontakta i så fall erik.nilsson@innebandy.se för mer information.


Författare: Anton Rosenblad