2011-11-13 01:15

SIBF firade 30 år

På lördagskvällen hölls Svenska Innebandyförbundets jubileumsfest på Clarion Sign i Stockholm. Över 200 personer deltog på festen och fick njuta av mat och underhållning.

Många hade kommit till 30-årsfesten i Stockholm. Lasse Persson, känd röst från Radio Stockholm, lotsade gästerna genom måltid och tillhörande underhållning.

Ett uppskattat inslag var den parad av tidigare landslagsspelare, i tidsrepresentativa matchtröjor, som gick på catwalken.

För det musikaliska inslaget stod Anders Fernette som slog igenom i Fame Factory 2003 (då som Anders Johansson). Anders har ju ett förflutet som spelare i Lerum, Partille och Floda.Över 200 gäster var samlade på Clarion Sign i Stockholm.

 

Tidigare landslagsspelare visade upp några av årens olika tröjmodeller. Stående från vänster: Joakim Lindström, Katarina Tuominen, Christian Hellström, Pernilla Gunnskog, Peter Wallin och Christer Olsson. Knästående Lena Schjölin.

 

Anders Fernette framförde ett antal låtar och berättade även lite kort om sin numer avslutade innebandykarriär. Foto: Klas Pettersson.

 
 
I samband med festligheterna gjordes även ett antal videointervjuer. De första har publicerats på innebandylandslaget.se.

Läs mer om SIBF:s 30-årsjubileum på www.innebandy.se/30.


Författare: Daniel Karlsson