2010-11-10 12:20

Vi söker hejaklacksledare till VM!

Svenska Innebandyförbundet söker efter två personer som kan leda och ansvara för den svenska klacken på VM under finalhelgen 9-12 december i Helsingfors.
4-12 december spelar vårt herrlandslag VM i Finland.

Till slutspelshelgen 9-12 december har Svenska Innebandyförbundet anordnat en VM-resa tillsammans med TallinkSilja för våra svenska fans. Till denna resa behöver vi två hejaklacksledare.
  
I arbetsuppgifterna ingår att organisera mötesplats för supportrarna innan match, leda den svenska klacken i arenan, ha med hejaramsor samt svara på eventuella frågor på plats runt matchprogrammet.
 
Svenska Innebandyförbundet står för resa och boende T/R med båt till Helsingfors, 1 natt på hotell i Helsingfors samt matchbiljetter till finalhelgen. Hejaklacksledarna får även en var sin matchtröja att bära. Avresa är fredagen den 9 december kl. 17.00 från Värtahamnen i Stockholm. Hemresa sker efter finalen på lördagen. Åter Stockholm 12 december kl. 09.30.

Vi ser att de som söker har erfarenhet från liknande uppdrag. Skicka in frågor, intresseanmälan och referenser till johanna.strid@innebandy.se. Senast onsdagen den 10 november vill vi ha din intresseanmälan. Du måste vara minst 18 år för att söka.


Kontaktperson: Johanna Strid