2010-11-01 15:15

Ida Linné till Huddinge

Huddinge IK meddelade på måndagen att man har gjort klart med Ida Linné från Täby IS IBK.

Efter tre år på Riksinnebandygymnasiet blev Ida Linné i våras klar med sina studier i Umeå. Förra säsongen spelade hon med Dalen men till 2010/11 skrev hon på för Täby IS. Nu rör hon sig alltså vidare mot Huddinge.

– Att få klart med Ida under pågående säsong känns fantastiskt kul. Ida har funnits med på vår lista över spelare som möter en av de kravprofiler som vi önskar att knyta till oss. Vi förde samtal med Ida under våren, då nådde vi tyvärr inte fram till ett avtal så just nu känns det oerhört inspirerande att få med Ida i truppen och ännu en pusselbit faller på plats, säger Huddinges sportchef Björn Svensson.
 


Ida Linné i full fart mot bollen vid U19-VM i våras. Nu har hon skrivit på för Huddinge. Foto: Klas Pettersson. 

 
– Att jag tog beslutet att skriva på för Huddinge under pågående säsong var att de kunde lösa en del saker som var väldigt viktigt för mig personligen. Sedan har Huddinge något riktigt kul på gång så det känns oerhört kul att få möjligheten att vara med i det nya lagbygget, samt att tjejerna i laget har en otrolig gemenskap med en härlig laganda vilket är viktigt för mig säger Ida Linné.


Författare: Klas Pettersson