2009-11-16 08:02

Jämtdal sänkte Warberg

Linus Jämtdal, Caperiotäby, hade en av sina bättre kvällar i karriären i helgen. Han var med sina fem mål nämligen högst delaktig i segern mot Warberg.


Linus Jämtal jublar.
Foto: Bildbyrån
.

Men det var Warberg som länge var i förarsätet i bortamatchen mot Caperiotäby. Hallänningarna ledde med 4-2, 5-3, 6-4 och 7-5 innan hemmalaget kunde vända efter halva matchen. Linus Jämtal sköt bland annat 9-7 och 10-7.

Till slut blev det hemmaseger med 11-9.

– Andra halvan av matchen tycker jag är riktigt bra, sade Linus Jämtdal till Caperiotäbys hemsida.

Markus Palokangas visade att släkten är värst när han kvitterade till 5-5 för Tyresö-Trollbäcken mot sin gamla klubb Balrog, och på övertid kunde TT sedan avgöra genom Linus Näsman. Assistläggare? Markus Palokangas, så klart.

I övrigt vann obesegrade AIK med 9-3 mot nykomlingen Sirius, Storvreta lyckades trots en del spelare på skade- och sjukdomslistan besegra Pixbo med 9-4 på bortaplan och Falun tog en säker hemmaseger mot Järfälla med 13-5.

Faluns målfest var i mångt och mycket signerad trion Jonas Adriansson, Rasmus Enström och inte minst Jacob Lundmark (nu trea i poängligan) som låg bakom sex av målen.

– Vi har gått med handbromsen i många matcher. Nu gasades det från start. Grabbarna täckte upp varandra, stötte varandra och stundtals var det riktigt lekfullt spel, sade tränaren Thomas Brottman till dalademokraten.se.
 
SSL i helgen:
Tyresö Trollbäcken – Balrog 6-5 (sd)
AIK - Sirius 9-3
Pixbo - Storvreta 4-9
Falun - Järfälla 13-5
Caperiotäby – Warberg 11-9


Författare: Jonas Gustavsson