2008-11-22 10:00

TV4 sänder Helsingborg-Jönköping

TV4 gör en ändring när det gäller söndagens tv-match. Det blir Helsingborg -Jönköping som kommer att sändas i TV4 Sport. Därmed kan du följa Henrik Larssons eventuella entré i SSL direkt i din tv.

SSL har full omgång på söndagen och sedan tidigare var det planerat att veckans tv-match (Pixbo-Warberg) skulle gå på söndagen och inte den vanliga tv-dagen måndag.
Henrik Larssons återintåg i innebandyn har de senaste dagarna varit mycket uppmärksammat. TV4 har nu gjort ett byte, så att man i stället kommer att sända matchen mellan Helsingborg och Jönköping.

– Henrik Larssons debut i Svenska Superligan är en idrottslig milstolpe som kommer att ge eko långt utanför Sveriges gränser, säger Hans Pekkari, sportchef på TV4.

Det är inte bara matchen som har blivit ändrad, utan även sändningstiden i TV4 Sport. Matchen i Helsingborg kommer alltså att starta klockan 16 precis som planerat. 

– Att byta tv-match med två dygns varsel är en mycket komplicerad process. Jag har ingen aning om hur många telefonsamtal som ringts för att göra detta verkligt, men jag tror att det är värt mödan. Henkes återkomst ger innebandyn ett genomslag som sporten aldrig varit i närheten av tidigare. Självklart vill TV4 vara med när det skrivs idrottshistoria, säger Micael Fasth, redaktör för Svenska Superligan.

Missa alltså inte Helsingborg-Jönköping i TV4 Sport klockan 16.00 på söndagen!


Författare: Klas Pettersson