Sverige möter Hellgård i VM-genrepet - Innebandy.se
2008-11-07 07:04

Sverige möter Hellgård i VM-genrepet

Den 27 november spelar de svenska herrarna sin sista match före VM. I Falu Kuriren Arena möter man ett hopplockat lag som heter Team Docushop.se och som är baserat på Faluspelare. Första spelare utifrån att tacka ja är ingen mindre än Anders Hellgård.

Sverige har sitt sista läger före VM i Falun. Där blir det match mot ett lag som leds av Thomas Brottman och Peter Kokocha som båda vet hur det känns att vinna VM-guld.

Brottman är den ende spelare som har vunnit VM som både back och forward. Kokocha är den förbundskapten som har flest VM-guld.


Anders Hellgård har fem VM-guld. Nu gör han tillfällig comeback och är med i Team Docushop.se som möter Sverige i VM-genrepet den 27 november. Foto: Bildbyrån.

 
Team Docushop.se har att förfoga över spelare från Faluns lag i SSL men det kommer att bli förstärkningar utifrån.

Nu är det klart med den första förstärkningen. Även detta är en stor spelare i VM-historien: Anders Hellgård. 33-åringen har vunnit VM fem gånger och gör nu en blixtcomeback på högsta nivå.

– Fantastiskt att få se Hellgård i Falu Kuriren Arena. En av världens bästa innebandyspelare genom tiderna, det är värt entrébiljetten bara det. Nu siktar vi på att hitta fler kanoner som vill vara med och ge landslaget en match, säger IBF Faluns klubbdirektör Robert Schultz.

Så beställer du biljetter till matchen mellan Sverige och Team Docushop.se


Författare: Klas Pettersson