2008-11-08 20:46

SIBF söker tävlingskonsulent

Svenska Innebandyförbundet söker en tävlingskonsulent. En av våra tävlingskonsulenter kommer att sluta och nu söker vi dennes efterträdare.

Om Svenska Innebandyförbundet
Vi har ca 120 000 licensierade spelare fördelade på ca 1 100 medlemsföreningar i landet. Vi är 18 anställda som finns i nya och väl anpassade kontorslokaler i Solna. Vi omsätter ca 50 miljoner per år. Svenska Innebandyförbudet är en ideell organisation. Våra huvudsakliga kontakter är föreningar och andra ideella organisationer.

Som tävlingskonsulent kommer du att fokusera på tävlingsfrågor. Du kommer att sköta administrativa arbetsuppgifter som serieindelning, matchläggning, kommunikation med olika intressenter samt information till i första hand distriktsförbund, föreningar och intresseorganisationer.

Förutom dessa frågor kommer du att tillsammans med Tävlingschefen och ytterligare två tävlingskonsulenter att arbeta med svensk innebandys totala tävlingsverksamhet.

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning. Du brinner för idrott och känner starkt för tävlingsrelaterade frågor. Du är flitig, driven och tar gärna egna beslut. I vissa perioder är arbetsbelastningen hög. Då kommer det att krävas stort engagemang, hög arbetskapacitet och god administrativ förmåga.

Vi tror att du har arbetat med idéburna och/eller ideella organisationer eller på annat sätt har skaffat dig den erfarenheten. Har du idrott som ett intresse är det en fördel.

Du är ung i sinnet och har känsla för idrott och föreningsliv. Du kommer att ha dagliga kontakter med våra brukare och du har service som ledstjärna i dessa kontakter. Vi sätter stor vikt vid ditt höga engagemang och din sociala kompetens.Du har god PC-vana och kan arbeta obehindrat i MS Office programvaror.

 

Arbetsplatsen är på förbundskansliet i Solna. Arbetstiden är framförallt på dagtid men både kvälls- och helgarbete förekommer.

Svenska Innebandyförbundet arbetar aktivt med jämställdhet och likabehandling är en självklarhet.

Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns.

Vi tar endast emot ansökningar via e-post: tavlingskonsulent@innebandy.se. Din ansökan ska innehålla en presentation av dig själv, cv (inkl referenser), löneanspråk och information om när du är tillgänglig.

Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 2008-12-01.
Urvalet sker fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson: Anwar Samuelsson, tävlingschef, tel: 08-5229 1705 anwar.samuelsson@innebandy.se