Prisa en ledare i din förening! - Innebandy.se
2008-11-27 07:49

Prisa en ledare i din förening!

För femte året i rad arrangerar Coachen tillsammans med Svenska Spel Det Svenska Idrottsledarpriset. Det är alltså dags att fundera på om det finns någon ledare i din närhet som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Priset delas ut på ett fullsatt Råsunda!

I år har det tillkommit ytterligare en kategori - Årets Manliga Ledare. De övriga kategorierna är: Årets Kvinnliga Ledare, Årets Eldsjäl och Årets Unga Domare.

Det Svenska Idrottsledarpriset har instiftats för att uppmärksamma de duktiga ledare som finns i Sveriges idrottsföreningar och är öppet för ledare från alla idrotter och nivåer, dock ej elit.

Vem som helst kan föreslå en kandidat i sin närhet. Det är inte så mycket de idrottsliga prestationerna som är viktigast i detta sammanhang. Vi tittar mer på personens engagemang, sociala förmånga, drivkraft, ledaregenskaper och medmänsklighet på och utanför arenan.

Du föreslår din kandidat genom att fylla i formuläret på Coachen (www.coachen.se). Nomineringstiden pågår fram till den 31 januari 2009.

Pristagarna kommer att bjudas till Stockhom för att ta emot priset i samband med VM-kvalmatchen mellan Sverige och Danmark på Råsunda på nationaldagen 2009. Prissumman är på 5 000 kronor.

Nominera här!