2008-11-13 13:37

Målvaktsduellen

Torsdagens match mellan Warberg och Caperio/Täby direktsänds på Svenska Spels webb-tv. En intressant duell är den mellan de båda VM-målvakterna Peter Sjögren och Daniel Ramsin.

Det kryllar av VM-spelare i torsdagskvällens SSL-match mellan Warberg och Caperio/Täby. Totalt är det sju spelare som är uttagna till det svenska VM-laget. Dessutom finns Täbys Rickie Hyvärinen som är högaktuell för det finska VM-laget.
 


Vem vinner ikväll? Peter Sjögren eller Daniel Ramsin?
Foto: Bildbyrån.En extra intressant duell i Sparbankshallen blir den mellan Sveriges två bästa målvakter: Peter Sjögren (Warberg) och Daniel Ramsin (Caperio/Täby). Vem av dem går vinnande ur kvällens match?

Hallands Nyheter uppmärksammar målvaktsduellen inför kvällens match. Så här säger de båda om konkurrensen i VM-laget:

– Man är väl både polare och rivaler. Som för alla andra konkurrerar vi om en plats. Samtidigt är Peter en bra gubbe, säger Daniel Ramsin.
   
– Visst kan man vara sur inombords, men när det väl är match så stöttar man den målvakt som får stå, säger Peter Sjögren.

Matchen kommer att direktsändas i webb-tv på svenskaspel.se. Sändningen startar klockan 18.45. Matchen kommenteras av Jonas Klavberg och Klas Karlsson.


Författare: Klas Pettersson