2008-11-24 15:03

Hejaklacksledarna till VM utsedda

Det blir Joakim Stafsén och Johan Diding som får leda den svenska klacken på plats i Prag 12-14 december. Joakim Stafsén är klackledare i Warbergs supporterklubb Bluemarines WBG där även Johan är aktiv.

– Vi fick in många bra intresseansökningar med vi bestämde oss för Joakim Stafsén då vi vet vilket bra jobb han gör i Warbergs klack. Jag vet att stämningen kommer vara på topp i Prag och med Joakim och Johans hjälp kommer vi få en riktigt bra Sverigeklack på plats, säger Johanna Strid marknadskoordinator på Svenska Innebandyförbundet.

– Nu blir det att köpa batterier till megafonen och se till att trumman mår bra, det är en stor ära att få leda Sveriges klack nere i Tjeckien och en utmaning för mig och Johan, säger Joakim

Joakim Stafsén har de senaste åren synts med megafon på Warbergs matcher och de senaste två åren har han tillsammans med sin klack hejat fram Warberg till SM-guld i Globen. Nu får han även chansen att tända till den svenska klacken och våra gul-blåa spelare på plan under VM.


Författare: Klas Pettersson