2008-11-03 22:24

Har du en actionfylld innebandybild?

Kolla in bilden från Euro Floorball Tour: ett ögonblick då det händer en hel del saker framför det svenska målet. Har du en innebandybild som är fylld med action, känslor eller kanske humor? Mejla den i så fall till oss.

Det händer mycket under en innebandymatch. Ibland fastnar det också på bild.

Exempelvis nedanstående situation från söndagens match mellan Finland och Sverige. Sveriges samtliga sex spelare är nere vid det egna målet och försöker stoppa Finlands Mikko Kohonen och Tero Tiitu från att göra mål.
I det svenska laget ser Alexander Bodén ut att trycka till Joakim Andersson som tappar klubban. Till vänster är det Mattias Samuelsson på knä och Patrik Hagberg med ryggen mot kameran. Till höger står Olle Thorsell redo att rycka in. Var är egentligen bollen?Klicka här för att se bilden i större format


Har du en innebandybild där det också händer mycket? Eller en bild som har fångat starka känslor eller kanske en komisk situation på innebandyplanen?
Mejla den då till oss. Vi presenterar sedan de bästa bidragen här på innebandy.se.

Bilden ska vara i jpg-format och minst 600 pixlar bred.
Ange fotografens namn (och kontrollera även att fotografen tillåter att bilden publiceras). Berätta också från vilket sammanhang bilden kommer och förklara gärna vad det är som händer på bilden. Mejla ditt bidrag till
info@innebandy.se senast den 12 november.


Text och foto: Klas Pettersson