Svensk Innebandy söker ny medarbetare - Innebandy.se
2016-03-01 10:14

Svensk Innebandy söker ny medarbetare


Foto: Per Wiklund

Svensk Innebandy söker nu en ny medarbetare som ska vara med och utveckla samarbetet med sponsorer.

Som partneransvarig på Svenska Innebandyförbundet ansvarar du för kontakten och samarbetet med våra huvudsponsorer, samt hittar nya företag och organisationer som vill sponsra vår verksamhet. Tonvikten ligger på att hitta företag och organisationer som tillsammans med oss vill ta ansvar för såväl människan som spelaren och samhället. Som vill jobba med jämställdhet, människor med funktionsnedsättning och integration.

Du ska även vara med och representera Svenska Innebandyförbundet på våra olika evenemang både inom Sverige och utomlands. Därför innebär tjänsten en del resor.

Vem trivs här?
Vi söker dig som ser idrottens unika förmåga att föra människor samman och som delar våra värderingar.
• Skapa ett livslångt intresse för idrott och innebandy
• Ge alla som vill möjlighet att delta
• Verksamheten bedrivs med glädje och lek som huvudingredienser
• Vi verkar för att ge lika förutsättningar för både tjejer och killar

Du har erfarenhet av att självständigt arbeta med försäljning och kundansvar, gärna med bakgrund i förening eller ideell verksamhet. Din affärsmässighet och ditt driv präglar ditt arbete och du får energi i samarbetet med andra människor.

Du har avslutad gymnasieutbildning och har du en högskoleutbildning inom ekonomi/marknadsföring eller likvärdig utbildning är det meriterande.

Vad vi erbjuder dig!
Som organisation präglas vår atmosfär av humor och engagemang Vi är stolta över det vi gör och tycker att arbetsglädje är en viktig ingrediens för att bygga en långsiktigt framgångsrik organisation. Vi erbjuder dig en självständig roll som partneransvarig i en positiv organisation i förändring. Vi är 30-talet medarbetare och sitter i ljusa och trevliga lokaler i Solna.

Sök redan i dag!
I den här rekryteringen samarbetar vi med Adecco. Ansökningarna behandlas löpande under ansökningstiden och vi ber dig därför att skicka in CV och personligt brev så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 7 mars.
Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jesper Bedinger på telefon 08- 598 980 54.

Svenska Innebandyförbundet är ett av Sveriges 70 specialidrottsförbund som är medlemmar i Riksidrottsförbundet. Vi har i dag 125 000 licensierade spelare och totalt spelar över en halv miljon människor runt om i landet innebandy i någon form. Vi verkar i en värld full av kontinuerliga förändringar och positiva utmaningar.
Svenska Innebandyförbundet har till uppgift att utveckla, främja och administrera innebandyn i Sverige så att den överensstämmer med idrottsrörelsens verksamhetsidé. Vi företräder även innebandyn i internationella sammanhang.

Välkommen med din ansökan här.


Författare: Anton Rosenblad