En månad kvar till SM-finalen - Innebandy.se
2016-03-16 11:29

En månad kvar till SM-finalen


Vilka lag spelar SM-final i Tele2 Arena 16 april? Foto: Per Wiklund

Med en månad kvar till SM-finalen börjar bitarna falla på plats ytterligare. Nu har projektledaren Tobias Linderoth gjort klart med flera partners till aktivitetsområdet. 

Om en månad, den 16 april, avgörs SM-finalen i mäktiga Tele2 Arena. Biljettförsäljningen pågår för fullt och ju längre SM-slutspelet går desto högre tryck blir det på biljetterna.

SM-finalens projektledare Tobias Linderoth uttalade sig under onsdagen i Innebandymagazinet där han kommenterade den pågående försäljningen av biljetter.

– Just nu finns det knappt 4 000 biljetter kvar i systemet till försäljning, 3 862 för att vara exakt. Sedan är det såklart ett antal som vi håller för finallagen, sponsorer och så vidare. Det finns även biljetter kvar till efterfesten, säger Tobias Linderoth till Innebandymagazinet.

Går försäljningen som planerat?
– Absolut. Det är klart mer tryck än under ett vanligt år. Men då har vi också 50 procent fler biljetter att sälja. Så det är ett dagligt arbete för att få alla sålda, men vi är övertygade om att vi kommer sälja dem. Det känns som att temperaturen har skruvats upp ännu mer nu när slutspelet drar i gång. 

Nu har också Linderoth gjort klart med flera partners som ska ställa ut i aktivitetsområdet som ska byggas upp.
Svenska Spel, Försvarsmakten, Returpack, Unihoc/Zone, Salming, Klubbhuset, Europcar ska alla visa upp sig inne i arenan.

– Det finns såklart utmaningar i och med att det är en ny arena, som i första hand inte är byggd för innebandy. Men det är inget som vi inte kommer att lösa. Det kommer bli coolt med de stora läktarna och allt runtomkring. En ny upplevelse av innebandy, helt klart, säger Linderoth till Innebandymagazinet. 

Biljetter till SM-finalen finns här.


Författare: Anton Rosenblad