"Det är dagen då innebandyn äger Ericsson Globe" - Innebandy.se
2015-03-16 13:34

"Det är dagen då innebandyn äger Ericsson Globe"


I fjol fick Falun jubla åt SM-guldet i Malmö. I år avgörs finalen i Stockholm. Foto: Per Wiklund

33 dagar återstår till den stora festen i Globen. Den 18 april kommer arenan andas innebandy. Och förutom spelet på planen planeras det mycket runtomkring.
 

SM-finalen är tillbaka i Globen efter fyra år i Malmö. Och uppladdningen har varit massiv. Intresset kring stora innebandyevents steg ytterligare i och med VM i Göteborg – så därför kommer det med all sannolikhet bli en ordentlig urladdning i Globen.
– Det är dagen när innebandyn äger Ericsson Globe. Vi hoppas på två välspelade finaler, det är prisutdelningar, musik och snygg inramning inne på arenan, säger Tobias Linderoth, projektledare för SM-finalen.

Biljettförsäljningen har fortsatt i snabb takt sedan slutspelet satte i gång för några dagar sedan. Och visst blir det en heldag i Globen. Det händer mycket förutom den innebandyn som spelas på planen.
– Vi har alla våra samarbetspartners som verkligen lyfter evenemanget genom sina aktiviteter och försäljningsområden. Och Allt för Innebandyn finns också till försäljning där, säger Linderoth.

Biljetter till SM-finalen finns att köpa på axs.com.


Författare: Anton Rosenblad