2014-03-11 09:10

32 dagar kvar: Dags att skaffa biljett till SM-finalen

I veckan drar SM-slutspelet igång och det leder med rasande fart till festen i Malmö Arena 12 april. Svensk Innebandy kan stolt presentera SM-finalen - här är all info du behöver för att köpa din biljett!

I helgen spelades de sista omgångarna av Svenska Superligan (SSL) och nu är det dags för SM-slutspel. Därmed intensifieras jakten på att nå SM-finalen i Malmö Arena 12 april.

För att se SM-festen på plats och andas in atmosfären ska du boka biljetter via http://www.ticnet.se/event/297879. Målsättningen och förväntningarna med hela evenemanget är höga.

– Så jämn som Svenska Superligan varit i år förväntar jag mig stor dramatik när finallagen gör upp i Malmö Arena 12 april. Även i år arbetar vi hårt för att skapa en häftig inramning och atmosfär. Det kan även dyka upp en del överraskningar, säger Tobias Linderoth, projektledare SM-finalen.

Förutom två spännande finaler bjuder evenemanget på en hel del aktivering för besökarna. Bland annat syns Svenska Spel, Försvarsmakten, Honda, SJ, Unisport, Unihoc, Zone, Salming, Klubbhuset, Innebandykungen och Lönell Floorball Shooting School på ett eller annat sätt i Malmö Arena 13 april. Utmärkelser som årets spelare och årets domare delas dessutom ut på innerplan i periodpauserna.

Boka dina biljetter:

SM-final 12 april (portarna öppnas kl 11.00)
12.15 - Damfinal
15.15 - Herrfinal

Skaffa biljetter 
http://www.ticnet.se/event/297879

Läs mer: 
http://www.smfinal.se/
Facebook.com/smfinal


Författare: Daniel Karlsson