2009-03-16 15:15

SIBF söker ekonom/administratör

Svenska Innebandyförbundet söker en ekonom/administratör till sitt kansli i Solna.

Om Svenska Innebandyförbundet
Vi har ca. 120.000 licensierade spelare fördelade på ca. 1.100 medlemsföreningar i landet. Vi är 18 anställda som finns i nya och väl anpassade kontorslokaler i Solna. Vi omsätter cirka 50 miljoner per år.

 
Svenska Innebandyförbudet är en ideell organisation och är befriade från att redovisa moms. Våra huvudsakliga kunder är föreningar och andra ideella organisationer.

Som ekonom ansvarar du för:
Kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, in- och utbetalningar, lönebearbetning, ekonomiska underlag/rapporter till ledning/styrelse, rapporter till myndigheter, likviditetsplaceringar, inkomstuppgifter, kontakt med post och bank samt myndigheter, bokslutsarbete och övriga uppgifter relaterade till ekonomi.

Som administratör ansvarar du för:
In- och utgående post, diarie- och ärendehantering, kontorsmaterial och andra kontorsgöromål.

Vi söker Dig som är gymnasieekonom eller motsvarande, gärna med en påbyggnadsutbildning. Du har några års erfarenhet av arbete från ekonomiavdelning. Vi värdesätter om du tidigare har arbetat med idrott.

Vi tror att du är ung i sinnet och har känsla för idrott och föreningsliv. Du kommer att ha dagliga kontakter med föreningslivet där vi sätter stor vikt vid empati för våra kunder. Du har god PC-vana och kan arbeta i MS Office programvaror.

Du kommer att ingå i den administrativa avdelningen som en av fyra personer. Du arbetar dock ensam med frågor som rör ekonomi och lön. Vi sätter stort värde i integritet, ordningssinne, att du är initiativrik och att du klarar av att arbeta på egen hand.

Du bör ha arbetat i redovisnings- och löneprogram tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av Hogias produkter avseende redovisning och lön.

Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är på förbundskansliet i Solna. Arbetstiden är dagtid. Kvälls- och helgarbete förekommer sällan för tjänsten som ekonom/administratör.

Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns.

Vi tar endast emot ansökningar via e-post: ekonom@innebandy.se 
Din ansökan ska innehålla en kortfattad presentation av dig själv, cv (inkl referenser), löneanspråk och information om när du är tillgänglig.

Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 2009-03-18.
Urvalet sker fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson: Christer Johansson, administrativ chef, Tel: 08-5229 1703 christer.johansson@innebandy.se