2009-03-16 12:48

Dags för andra ronden

På måndagskvällen spelas match 2 i herrarnas kvartsfinaler. På fyra arenor i Sverige utspelar sig slutspelsdramatiken och matchen Falun-Warberg sänds i TV4 Sport. Warberg är naturligtvis sugna på revansch.

I torsdags inleddes slutspelet. Den stora överraskningen var att regerande mästarna och årets seriesegrare Warberg inledde med förlust hemma mot Falun.

– Det var många bitar som inte fungerade, allt från bolltempo och passningar till närkampsspelet. Jag vet inte riktigt vad det berodde på, det kan ha varit att det smög sig in lite extra slutspelsnerver samt att det på grund av sjukdomar var osäkert in i det sista om vilka som skulle spela, analyserar Warbergs tränare Isac Carlsson på klubbens hemsida.
 


Simon Nilsson har gått från klarhet till klarhet den senaste tiden. Foto: Bildbyrån.

 
Carlsson kan konstatera att Simon Nilsson är en spelare som är på gång.

– Ja det är verkligen positivt! Han kan dessutom spela både back och forward vilket han visade senast. Det är alltid bra med spelare som kan spela på flera positioner. Det gör det enklare för oss om vi tillexempel drabbas av skador eller sjukdomar.

Hos Falun är läget bra i laget och man rapporteras komma till spel med samma lag som senast.

I Warberg är Christian Kjellman är tillbaka efter sin förkylning. Som det ser ut i skrivande stund kommer Magnus Svensson att kunna spela. Han har besvärats av en efterhängsen förkylning. Däremot kommer inte Joel Ljungberg att spela eftersom han drabbades av en lättare lårskada senast.

Falun-Warberg sänds i TV4 Sport och startar klockan 19.00.

Oddsen i måndagens kvartsfinaler
Allt om herrarnas slutspel


Författare: Klas Pettersson