Fler blir klara för semi på annandagen - Innebandy.se
2008-03-23 22:11

Fler blir klara för semi på annandagen

Slutspelsmatcherna på annandag påsk innebär att alla kvartsfinaler i damernas slutspel kommer att avgöras. Vilka som möts i semi offentliggörs här på innebandy.se klockan 19.45. Även i herrarnas slutspel kan de två sista semifinallagen bli klara.

Damernas slutspel har varit riktigt intressant och det var bara Iksu som fick en lätt väg till semifinalen. Alla övriga kvartsfinalserier gick till en tredje och avgörande match som spelas på annandagen.

Annandagens matcher i damslutspelet,
kvartsfinal 3 av 3:
16.00 Balrog B/S-Kais Mora
16.00 Pixbo Wallenstam-Falun
17.00 Rönnby-Endre


Både Dalens Johan Alm och Pixbos Henrik Delborn med blicken fäst på bollen. På annandagen möts de för fjärde gången på kort tid. Matchen spelas i Umeå och Pixbo kan säkra avancemanget till semifinal. Foto: Bildbyrån.


I herrarnas slutspel har Caperio/Täby och Pixbo Wallenstam ledningen med 2-1 i matcher och kan därmed säkra ett avancemang. Matchen mellan Caperio/Täby och Storvreta direktsänds i TV4 Sport.
Om någon av dessa matchserier går till en femte match kommer avgörandet på torsdag i stället.

Annandagens matcher i herrslutspelet,
kvartsfinal 4 av 5:
18.00 Caperio/Täby-Storvreta
19.00 Dalen-Pixbo Wallenstam

Valet av semifinalmotståndare görs så fort alla kvartsfinalserier är avgjorda i dam- respektive herrslutspelet. Valen offentliggörs därefter direkt här på innebandy.se. Damernas semifinaler kommer att presenteras klockan 19.45. Om herrarnas båda återstående kvartsfinaler avgörs under annandagen kommer semifinalerna att publiceras klockan 21.45.

Det bäst placerade laget i grundserien av lagen som har gått till semifinal får välja mellan de två sämst placerade lagen i grundserien.

De två bäst placerade lagen i grundserien av lagen som har gått till semifinal inleder med hemmamatch. De har även match 3 på hemmaplan samt match 5 i herrarnas slutspel.

Återstående datum i damernas SM-slutspel
Semifinal 1: 29-30 mars
Semifinal 2: 5-6 april
Ev. semifinal 3: 12-13 april
Final: 19 april

Återstående datum i herrarnas SM-slutspel
Semifinal 1: 31 mars
Semifinal 2: 3 april
Semifinal 3: 7 april
Ev. semifinal 4: 10 april
Ev. semifinal 5: 14 april
Final: 19 april


Författare: Klas Pettersson