2007-03-23 10:16

Klubb TV - för alla innebandyklubbar

För några dagar sedan startades Innebandy TV här på innebandy.se. Innebandy TV drivs i samarbete med United-Members i Göteborg som också har tagit fram Klubb TV. Det är en smart tv-lösning som passar alla idrottsföreningar.

Med United-Members Klubb TV kan alla föreningar få en egen TV- kanal, där klubben och medlemmarna bland annat ladda upp sina egna filmer. Klubb TV är till för såväl elitföreningar som de allra minsta breddföreningarna. 


För att få tillgång till Klubb TV betalar man en låg uppstartskostnad och därefter ingen mer fast avgift. I stället får man ett nytt verktyg för att attrahera fler sponsorer som ger ökade intäkter till er förening.

– På Klubb TV kan medlemmarna ladda upp sina egna filmer, så det blir som en YouTube-lösning för idrottsföreningar. Vi tror att Klubb TV kan bli väldigt populärt och också en stor intäktskanal för föreningarna säger Petter Lafrenz, vd på United-Members.

Klubb TV är en del av United-Members community och mediakanal som även innehåller flera andra värdefulla funktioner som till exempel:

• Medlemsregistrering online
• E-klubbshop för klubbens prylar och aktiviteter
• Betalväxel för betalning över internet

Läs mer och beställ er egen TV- kanal på www.united-members.se eller börja med att kolla på filmen om Klubb TV på Innebandy TV.