2007-03-08 08:37

Kimmo stannar i Warberg

Landslagsbacken Kimmo Eskelinen fortsätter att spela för Warberg. Han kom till klubben 2002/03 och har nu skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till och med säsongen 2009/10.

– Att Kimmo skrivit på för ytterligare tre år trots att flera andra klubbar försökt värva honom visar att vår klubb är attraktiv och att vi satsar på att ta nya titlar i framtiden. Kimmo är en oerhört viktig del av vår stomme med landslagsspelare, säger Klas Karlsson, sportchef i Warberg apropå det nyligen undertecknade treårskontraktet.

– Kimmo är en viktig pusselbit inför kommande säsonger och vi räknar med att få fler på plats närmaste två månaderna, säger Karlsson vidare.

Den här säsongen har Kimmo gjort 18 mål hittills, vilket är personbästa i elitserien för forwarden som omskolades till back då han kom till Warberg.

– Klubbens satsning på att bli nummer ett ihop med den unika sammanhållningen i laget var de avgörande faktorerna till att jag väljer att fortsätta min karriär i Warberg. Jag vill utvecklas och vinna fler guld, och jag tror att förutsättningarna för det finns här. Jag är glad att allt är klart, och kan nu fokusera fullt på kommande slutspel, säger Kimmo själv.


Författare: Klas Pettersson