2007-03-04 21:33

Fördel Skellefteå

I dagsläget ser det ut som att Skellefteå kommer att ta den åttonde och sista slutspelsplatsen framför Karlstad och Örnsköldsvik. Efter 4-4, och därmed en viktig poäng, borta mot Rönnby har nu Skellefteå ett försprång på sex poäng till närmast jagande.

Skellefteå fortsätter att plocka på poäng. Under lördagen lyckades man få oavgjort borta mot fjolårsfinalisten Rönnby, detta efter att ha haft ledningen med 2-4 inför den sista perioden. Under söndagen mötte man även jumbon Hammarby på bortaplan där slutresultatet blev just 2-4, vinst för Skellefteå. Därmed har man, dock med en match mer spelad, sex poäng ner till närmast jagande Örnsköldsvik som under söndagen förlorade med 9-1 borta mot IKSU.

I toppen av tabellen fortsätter Balrog att vinna. Under helgen spelade man två bortamatcher där båda slutade med vinst. Först fick Kumla se sig besegrade med 2-10 och därefter Karlstad med 2-7. En poäng efter Balrog återfinns IKSU, med två matcher mer spelade. I toppen av poängligan har Hermine Dahlerus i och med helgens matcher gått ikapp Faluns Sara Kristoffersson, både numera på 54 poäng. Falun hade spelledigt.

I botten är har Kumla och Hammarby fortfarande chansen på fortsatt kontrakt. Detta förutsatt att man vinner resterande matcher och att Engelholm inte gör det.

Se alla helgens resultat samt aktuell tabell här!

 


Författare: Anna Johansson