2007-03-21 10:58

Följ duellen på innebandy.se

De flesta striderna är redan avgjorda inför den sista elitserieomgången. Däremot blir det en het duell mellan Hermine Dahlérus och Sara Kristoffersson om poängligatiteln. Du följer väl matchutvecklingen på innebandy.se ikväll?

Alla slutspelsplatser är klara, kampen om seriesegern är avgjord och det är klart vilka som för kvala. Med undantag för ett par omkastade placeringar är det inte så mycket som står på spel för lagen i den sista omgången i damernas elitserie.

Däremot utkämpar Hermine Dahlérus och Sara Kristoffersson en duell om segern i poängligan. Förutom poängligasegern ligger även tidernas poängrekord för en elitseriesäsong i potten.

Förutsättningarna är enkla:

Tidernas poängrekord innehas av Birgitte Lersbryggen som gjorde 62 poäng (39+23) säsongen 2001/02 samt Johanna Ekeroth som gjorde 62 poäng (29+33) säsongen 2003/04.

Inför slutomgången leds poängligan av Hermine Dahlérus. Hon har också tangerat rekordet, då hon hittills har producerat 62 poäng (36+26). Hennes Balrog möter Endre borta i sista omgången.

Dahlérus skuggas dock av Faluns Sara Kristoffersson som har gjort 61 poäng (28+33). Falun möter Örnsköldsvik borta ikväll.

innebandy.se erbjuder som vanligt liveuppdatering av elitseriematcherna och poängligan uppdateras i takt med att spelarna gör poäng.