2007-03-11 18:33

Balrog tog den sista slutspelsplatsen

Det blev inga förändringar i tabellen efter den sista omgången i herrarnas elitserie. Både Balrog B/S och Falun förlorade sina matcher vilket betyder att Balrog tog den sista slutspelsplatsen före Falun. I och med att både AIK och Storvreta vann sina matcher så behöll de även sina viktiga andra- respektive fjärdeplaceringar.

Både Balrog B/S och Falun förlorade sina matcher. Balrog förlorade mot Pixbo med 3-8 och Falun förlorade mot Storvreta också de med resultatet 8-3. Därmed slutade båda lagen på 26 poäng men Balrog tog den åttonde och sista slutspelsplatsen på grund av bättre målskillnad.

Warberg vann hemma mot Helsingborg med 9-8 efter en mycket jämn match där lagen följdes åt resultatmässigt hela matchen utan att något av lagen kunde dra ifrån. Mikael Holmer som varit borta ett flertal matcher på grund av förkylning och bihåleinflammation stod för fyra av Warbergs mål. AIK vann dock också sin sista match i serien mot Jönköping med 5-7 och behöll därmed andraplatsen i tabellen.

I kampen om den viktiga fjärdeplatsen mellan Storvreta och Dalen så vann båda lagen sin match. Dalen vann enkelt sin mot Älvstranden med 9-2 medan Storvreta som nämnts ovan vann med 3-8 mot Falun. Därmed behöll Storvreta sin fjärdeplats och får nu fördel av en eventuell extra hemmamatch i kvartsfinalserien mot Dalen.

Sluttabell och matchfakta från den sista omgången hittar ni här.

 


Författare: Johan Norberg