Vi söker instruktörer till Sweden Floorball Youth Camp - Innebandy.se
2017-05-19 14:27

Vi söker instruktörer till Sweden Floorball Youth Camp

2-5 november är det återigen dags för Sweden Floorball Youth Camp, Svensk Innebandys stora utvecklingsläger. I år kommer lägren arrangeras på tre orter: Umeå, Uppsala och Varberg.

Till det kommer det att behövas 72 stycken instruktörer från olika delar av Sverige. Vi saknar ett antal instruktörer och ger nu dig chansen att vara med i den här verksamheten.

Utbildningshelg
19-20 augusti ska du delta på en utbildning som genomförs på Bosön, Stockholm.
Ingen ersättning utgår för den här helgen. Svenska Innebandyförbundet står för kost och logi samt resa till och från Bosön. 

För att tydliggöra ledarutbildningen under Sweden Floorball Youth Camp så kommer du få genomföra fyra fördjupningsutbildningar via din medverkan. Vilka de fyra fördjupningsutbildningarna är styrs av vilka utbildningar du har genomfört tidigare. Det medför också att vi kommer att fakturera din förening 3000 SEK för genomförda utbildningar. Föreningen söker sedan subvention från Idrottslyftet, precis som när du genomför en utbildning via distriktet. Föreningen får subvention med hela beloppet, vilket motsvarar subventionen för fyra fördjupningsutbildningar som genomförs via distriktet.

Lägerveckan
Genomförs 2–5 november. Svenska Innebandyförbundet beslutar om på vilken ort du ska medverka. Vi tar alla kostnader för din resa och ditt boende dessa dagar. Övernattning på hårt underlag gäller.

Ett arvode på 5000 SEK utgår för dessa fyra dagar.

Om det visar sig att vi inte lyckas fylla lägrets alla platser så kommer vi tvingas säga nej till instruktörer, detta bör du vara medveten om innan du ansöker.

Kriterier för dig som vill söka
Du får inte vara yngre än 18 år då uppdraget kommer att innebära ett visst vuxenansvar med ett sammanhållande ledarskap. Ledare som gått en Grundutbildning (GU) och är insatt i Svensk innebandys Utvecklingsmodell ser vi som ett klart plus.

Vi ser gärna kvinnliga instruktörer.

Material
Samtliga ledare kommer att tilldelas kläder från Svenska Innebandyförbundet. 

Ansökan
Din ansökan ska innehålla namn, ålder, hemort, distrikt, förening samt information om vilka utbildningar du har gått.

Dessutom ett CV vad gäller din tränarutbildning och om du tränar något lag nu och i så fall vilket.
Skicka din ansökan till jan.lindberg@innebandy.se senast 24 maj.

Vi lämnar besked senast första veckan i juni.

Frågor
Besvaras av Jan Lindberg på jan.lindberg@innebandy.se eller på 08-514 274 18.