Anmäl dig till Sweden Floorball Youth Camp - Innebandy.se
2015-08-24 15:43

Anmäl dig till Sweden Floorball Youth Camp

1 maj öppnade anmälningen till höstens stora läger Sweden Floorball Youth Camp. Och genast fick Svensk Innebandy in hundratals anmälningar. Nu är alla fem läger väl påfyllda - men fortfarande finns platser kvar.

Det märks att det finns ett omfattande intresse för Svensk Innebandys nya satsning Sweden Floorball Youth Camp. Direkt när anmälningen öppnade fick den ansvarige på Svensk Innebandy in över hundra anmälningar. Och så har det fortsatt. I dagsläget är flera hundra ungdomar över hela landet anmälda till något av de fem läger som arrangeras i Uppsala, Göteborg, Falun, Umeå och Varberg.

Priset för lägret är 2000 SEK per person. I priset ingår helpension, det vill säga frukost, lunch, middag och kvällsmål. Boende sker i skolsal på hårt underlag.

Observera att anmälan är giltig tillsammans med betalning till Plusgiro 236714-2 eller Bankgiro 990-0580. I samband med betalningen måste du ange lägerort samt ditt namn och personnummer.

När vi har fått din anmälan och betalning får du en bekräftelse på ditt deltagande till den e-postadress du har uppgivit i anmälan.

Här kan du läsa mer om lägret och även anmäla dig.


Författare: Anton Rosenblad