Goda exempel summerade Föreningsutvecklingsresan - Innebandy.se
2015-05-16 15:44

Goda exempel summerade Föreningsutvecklingsresan


Pixbos Mats Lindkvist berättade om klubbens organisation. Foto: Anton Rosenblad

På det sista föredraget på Föreningsutvecklingsresan visades bra exempel upp ur olika aspekter. Och det gillades av SSL-åhörarna.
– Man får små aha-upplevelser, säger Dalens Eva Lindgren. 

Det blev en avslutning med positiv anda på Föreningsutvecklingsresan 2015 på Rhodos. SSL-föreningarna lyssnade till Pixbo, Storvreta och Helsingborg som presenterade sin verksamhet i specifika områden. Pixbo berättade om sin organisation, Storvreta om sitt match- och arrangemangsarbete och Helsingborg om sitt jobb med sponsorer.

Publiken tog till sig av vad föreningarna presenterade – och för nu med sig tipsen hem till Sverige.
– Jag tar främst med mig Storvretas tips om hur man ska jobba kring matcharrangemang. Vi i Dalen har kommit en bit på vägen. Men jag tog med mig hur vi kan jobba vidare med ganska enkla medel, säger Dalens Eva Lindgren och fortsätter:

– Man får små aha-upplevelser, och det är det som är så fascinerande på sådana här träffar. Det är en fantastisk möjlighet, man blir jättepeppad.

Föredraget med goda exempel avslutade Föreningsutvecklingsresan för den här gången. Nu ska föreningarna återvända till Sverige och fortsätta arbetet på hemmaplan. Och Eva Lindgren intygar att alla har jobbat hårt på Rhodos.

– Det har definitivt inte varit någon semester. Vi snackar arbetsvecka. Det har varit oerhört många intryck. Det här är den bästa möjligheten att träffa personer som är i samma situation som en själv. Vi vill åt samma håll och utbyta erfarenheter. När man åker hem är man full av energi och känner wow, nu ska vi jobba!

Läs mer:
Över 100 personer på Föreningsutvecklingsresan
Homogen grupp ska lyfta elitinnebandyn
Elitlicensen diskuterades på första föredraget
Idrottsjuridik ett vinnande koncept - enligt juristen
"Vi ser oss inte som konkurrenter"
Så ska SSL bli en mer intressant produkt
Nu ska SSL-klubbarna synas mer - överallt
SSL:s utveckling kräver omfattande arbete

Följ Föreningsutvecklingsresan 2015 i sociala medier under hashtagen #fu2015


Författare: Anton Rosenblad