Äntligen startar storsatsningen forALLball - Innebandy.se
2015-05-22 06:07

Äntligen startar storsatsningen forALLball


På måndag drar det omfattande projektet forALLball i gång. Foto/grafik: Calle Ström/Victoria Wikström

På måndag startar äntligen vår nya och omfattande kommunikationssatsning forALLball. Genom artiklar, bilder, videos och sociala medier ska vi uppmärksamma allt i innebandysverige som gör vår idrott till en folksport.

Vi ska lyfta goda exempel på distrikt, föreningar, individer och händelser inom integration, motion, likabehandling och mycket mera. Exempel som berättar om breddinnebandyn och som förhoppningsvis inspirerar andra.

De första veckorna kommer det i forALLball att vara fokus på innebandyn som motionssport. Det finns så otroligt många människor som spelar innebandy på motionsnivå, och vi kommer att visa upp bra exempel på det.

Vi kommer att samla allt som har med forALLball på ett och samma ställe på vår hemsida också så man kan läsa saker i efterhand. Vi kommer att integrera alla som vill vara med och delta genom att de kan tipsa om saker men också dela med sig av sin innebandykärlek på sociala medier. Hashtagen #forALLball kommer att användas flitigt.

Vi behöver fortfarande få in flera tips från er i innebandysverige. Om ni känner att något borde uppmärksammas, som inte annars får se dagens ljus, hör av er! Maila till forallball@innebandy.se, som administreras av vår forALLball-redaktion. Projektet fortlöper nämligen tillsvidare, det finns ingen gräns på vad vi kan skriva och rapportera om.


Författare: Anton Rosenblad