2009-05-11 14:55

Preliminär serieindelning klar

Svenska Innebandyförbundet går nu ut med en preliminär serieindelning. Föreningar har fram till den 12:e maj på sig att komma med åsikter och funderingar.

Den preliminära serieindelningen är klar, och föreningar får på sig till tisdag 12/5, klockan 13.00 att inkomma med förbättringar av helheten i respektive division. Dessa förslag till förbättringar ska skickas till tävlingskonsulent Anders Mörk. Därefter kommer serieindelning fastslås av Tävlingsgruppen.

Redan nu är det klart att lottning kommer ske mellan stockholmslagen till Herr Div 1 Norra (Älvsjö AIK ingår ej då de spelade i H1N föregående säsong). De fyra övriga stockholmslagen kommer tre stycken att hamna i Div 1 Norra och en i Div 1 Mellersta.

Lottning kommer att ske mellan de tre upplandslagen i damernas div 1, där två föreningar kommer att hamna i Div 1 Norra och en i Div 1 Östra.

Dessa lottningar kommer att ske torsdagen den 14/5, klockan 13.00 på Svenska Innebandyförbundets kansli och berörda föreningar har rätt att närvara, dock ska de anmäla sin närvaro senast 11.00 samma dag till Anders Mörk.

Preliminär serieindelning (PDF)


Kontaktperson: Anders Mörk
Författare: Jonas Gustavsson