Kommunen firade Balrog - Innebandy.se
2009-05-28 15:40

Kommunen firade Balrog

Vid en prisceremoni på Lida Friluftsgård fick Balrogs herrar på onsdagen ta emot medaljerna för sin tredjeplats i SM – och samtidigt hyllades damerna återigen för sitt guld.

Botkyrka kommun hade bjudit in till mat och prisceremoni för att hylla Balrog till föreningens framgångar den gångna säsongen. 

Platsen var Lida Friluftsgård söder om Tullinge. Friluftsgården startades på 1930-talet och ägs sedan 1989 av Botkyrka kommun.

Kommunpolitiker, med kommunstyrelsens ordförande Katarina Berggren och kultur- och fritidsförvaltningens Eva Jansson i spetsen, fanns på plats och minglade runt med spelare och tränare innan mat serverades.

 

Kommunstyrelsens ordförande Katarina Berggren hyllade Balrog för framgångarna den gångna säsongen. Foto: Jonas Gustavsson.


– Jag är stolt över Balrog. Både dam- och herrlaget har bjudit på dramatik och nerver hela säsongen, och kanske till och med lite för mycket spänning ibland, sade Katarina Berggren med en glimt i ögat när hon höll tal och hyllade föreningen för framgångarna.

– Balrog är en tillgång för Botkyrka kommun. Jag vill tacka er och ge er ett stort grattis, och givetvis ge er ett stort lycka till inför framtiden, fortsatte Berggren och höll inte igen med superlativen.

Efter Katarina Berggrens tal fick Balrogs damer uppmärksamhet och fick också ta emot riksidrottsförbundets guldmedaljer för sitt SM-guld. SM-medaljerna fick spelare och ledare redan efter finalen i Globen.

Därefter delades herrarnas bronsmedaljer ut av Katarina Berggren och hon assisterades av Svenska Innebandyförbundets Anwar Samuelsson.

- Det är imponerande av en klubb att ta medalj på både herr- och damsidan med tanke på att vi har över tusen klubbar som kämpar om de få medaljerna, sade Anwar Samuelsson.  


Författare: Jonas Gustavsson