Svensk Innebandy söker produktionsledare - Innebandy.se
2017-06-29 11:03

Svensk Innebandy söker produktionsledare

Idag finns 120 000 licensierade innebandyspelare. Utöver detta spelar över en halv miljon människor runt om i landet innebandy i någon form. Vi lever i en värld av kontinuerliga förändringar och för att nå Svensk Innebandys vision ”Folksporten för alla – alltid” behöver vi fortsätta att utveckla vår organisation och vårt varumärke.

Till arrangemangs- och marknadsenheten (med placering i Solna eller Göteborg) söker vi under kommande säsong en produktionsledare med uppdraget att:

  • Ansvara för att vårt uppdrag kring TV-sändningar från Svenska Superligan och landskamper planeras och utförs på plats. Detta innefattar drift och uppsättning av LED-skärmar, annan arenareklam, samt i vissa fall golvläggning, vid ca 50 tillfällen per säsong.
  • Ansvara att central reklam framtas i samverkan med partners och reklambyrå, samt att det förmedlas ut till respektive evenemang.
  • Ansvara för produktionsledning inför och under våra centrala ungdomstävlingar. Detta innefattar exempelvis samordning av webbsändningar samt central reklam.

Vi söker dig som:

  • Är flexibel, en ansvars- och en initiativtagande person som ser till att saker blir utförda, och kan leda en grupp.
  • Kan jobba helger och oregelbundna tider samt över hela landet.
  • Har datorvana och grafisk kunskap för framtagande av grafiska produktioner.
  • Har körkort (gärna C).

Tjänsten är en projektanställning under perioden 2017-09-01 till och med 2018-04-30. Kvälls- och helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns.

Din ansökan ska innehålla en presentation av dig själv, CV, och löneanspråk. Vi vill också att du bifogar tre exempel på arbeten som du har gjort och som du bedömer är relevanta för denna tjänst. Om du kallas till ett möte kan det bli aktuellt att du får göra ett arbetsprov på plats.

Märk din ansökan ”Produktionsledare”. Vi tar endast emot ansökningar via e-post: jobb@innebandy.se

Din ansökan ska vara oss tillhanda via e-post senast 2017-07-03. Men urval och intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan.

För specifika frågor om tjänsten:
Magnus.Nilsson@innebandy.se

För mer info om vad Svensk Innebandy står och arbetar för:
http://www.innebandy.se/SIBF-info/Verksamhetsplan-201718Innebandyn-vill/


Författare: Sebastian Nurmi