Svensk Innebandy aktivt i sociala medier - året runt - Innebandy.se
2017-06-20 06:39

Svensk Innebandy aktivt i sociala medier - året runt


Foto: Calle Ström

Vi väntar alla på att säsongen 2017/18 ska dra i gång, men det innebär inte att sporten tar uppehåll över sommaren. Svensk Innebandy är alltid aktivt i sociala medier. Så här kan du följa oss.

Instagram
Det här är vår största kanal med över 40000 följare. Här publicerar vi dagligen bilder och filmklipp från allt som har med innebandy att göra. Landslag, Svenska Superligan, bredd, återblickar, tävlingar och mycket annat syns här. 

Facebook
Varje dag, vecka och månad når vi tusentals människor runtom i Sverige via vår Facebooksida. Vi lägger varje dag upp information, bilder, filmklipp och annat som kan intressera våra följare. I dagsläget har vi drygt 28000 följare.

Twitter
Över 10000 följare hänger med när vi sprider det som uppmärksammas om innebandy. Här retweetar vi mycket, men sprider även vårt eget material i form av nyheter och förbundsinformation.

Youtube
Vår kanal är nischad till att innehålla reportage nuförtiden. Här visas de #forALLball-reportage som har producerats, blandat med landslagets eget bakom kulisserna-program Inside Sweden.


Författare: Anton Rosenblad