Personalnyheter inom Svensk Innebandy - Innebandy.se
2017-06-15 19:00

Personalnyheter inom Svensk Innebandy


Kristoffer Fält är ny SSL-korrdinator. Foto: Anton Rosenblad

Flera nyheter väntar inför sommaren. Bland annat har Kristoffer Fält anställts som ny SSL-koordinator.

Svenska Innebandyförbundet har anställt Kristoffer Fält som SSL-koordinator, en tjänst som är ny inom organisationen. Fält kommer närmast från en tjänst som klubbchef för FC Helsingborg. Som SSL-koordinator ska han samordna alla de initiativ och åtaganden som finns kopplat till SSL-föreningarna och övriga SSL-partners, samt utveckla kommunikationen med dessa målgrupper.

- Tjänsten är en viktig pusselbit i vår ambition att ytterligare stödja föreningarna i Svenska Superligan och att ge en ökad service till dem och till de partners och intressenter som finns nära desamma. Kristoffer har genom sitt arbete de senaste åren en bra inblick i de möjligheter och utmaningar som finns, vilket varit till hans fördel i rekryteringsprocessen, säger Svensk Innebandys generalsekreterare Göran Harnesk.


Övriga personalnyheter:

- Åsa Wigforss (ekonomi) har gått på föräldraledighet och Johanna Collin är åter från detsamma. Johanna kommer under Åsas ledighet svara för en del av hennes arbetsuppgifter. Under hösten kommer även Martin Eriksson (domare) vara föräldraledig.

- Under maj har Gry Anderssons (integration) och Andreas Bengtssons (U19-VM) projektanställningar löpt ut. Filip Johansson kommer att arbeta heltid som integrationssamordnare till och med oktober 2017.

- Magnus Fantenberg är sjukskriven.

- Efter sommaren lämnar Kristoffer Berg sin tjänst som utvecklingskonsulent för ett nytt uppdrag hos Riksidrottsförbundet.


Författare: Anton Rosenblad